HeierDuRietz_Ikon_Sort-RGB

Fornebee – Norwegian Property

Ute på Fornebu finner vi bigården til Norwegian Property, Fornebee – som består av 2 bisamfunn. Vi er stolte over å kunne være en liten del av GLOCAL, Norwegian Propertys investering i lokale initiativ som vil gi en positiv, global påvirkning.

Ved bikuben har NPRO plantet en eng bestående av en samling bievennlige blomster, samt en helt egen eng av lavendel. Denne miksen av flora stimulerer til pollinering både for biene og andre insekter. Slik sørger de for et solid grunnlag for biologisk mangfold av summende insektsarter på Fornebu.

Biene og deres funksjon i økosystemet favner bærekraftsmål 11: Bærekraftige byer og samfunn og 13:Stoppe klimaendringene, som begge ligger under Norwegian Property sin bærekraftsstrategi.

 

Fakta og tall

Relaterte summende bedrifter

Alna Bigård

På taket av ALNA Senter finner du Alna Bigård. Her har biene en flott grønn oase, og grønne lunger i umiddelbar nærhet.  ALNA Senter er

Les mer »

Nordic Semiconductor

Nordic Semiconductor har bikuber på deres fasiliteter i Oslo og Trondheim, som en del av deres bærekraftsprogram. Lær mer om prosjektet i filmen under 🙂

Les mer »
Ingen flere bigårder å vise