HeierDuRietz_Ikon_Sort-RGB

Fornebee – Norwegian Property

Ute på Fornebu finner vi bigården til Norwegian Property, Fornebee – som består av 2 bisamfunn. Vi er stolte over å kunne være en liten del av GLOCAL, Norwegian Propertys investering i lokale initiativ som vil gi en positiv, global påvirkning.

Ved bikuben har NPRO plantet en eng bestående av en samling bievennlige blomster, samt en helt egen eng av lavendel. Denne miksen av flora stimulerer til pollinering både for biene og andre insekter. Slik sørger de for et solid grunnlag for biologisk mangfold av summende insektsarter på Fornebu.

Biene og deres funksjon i økosystemet favner bærekraftsmål 11: Bærekraftige byer og samfunn og 13:Stoppe klimaendringene, som begge ligger under Norwegian Property sin bærekraftsstrategi.

 

Fakta og tall

Relaterte summende bedrifter

Britannia Bigård

Britannia Hotel i Trondheim åpnet Britannia bigård på selveste World Bee Day 20. mai 2020. Honningen biene produserer går rett til frokostgjestene på hotellet, mer

Les mer »

OsloMet bigård

I 2021 opprettet vi flere nye urbane bigårder. OsloMet var en av dem! Det er en ære å få samarbeide med Storbyuniversitetet i Oslo, med

Les mer »
Ingen flere bigårder å vise