HeierDuRietz_Ikon_Sort-RGB

Summende bedrift

Bier hos bedrifter​

Sammen med våre samarbeidspartnere har vi satt norsk birøkt på verdenskartet. Mest kjent er kanskje gullkubene på taket av Mathallen i Oslo, som vi fikk designet sammen med Snøhetta og lokalt næringsliv på Vulkan.

I tett samarbeid med våre partnere utvikler og drifter vi urbane bigårder som skaper et bærekraftig miljø for bedriftene. Vi tilbyr rådgivning rundt grønne, summende tak, og driver opplysningsarbeid for å skape innsikt og forståelse rundt biens viktige funksjon for besøkende og ansatte hos våre samarbeidspartnere og andre interesserte. Vi jobber med landskapsarkitekter, designere og andre spesialister på bærekraftige løsninger for eiendomsbransjen.

Et summende konsept hos dere kan knytte deres ansatte tettere til bienes komplekse verden, som skaper nysgjerrighet og gir et felles samlingspunkt for godt miljø.

Honningen som biene produserer for bedriften, kan brukes internt, som gaver til kunder eller kan selges i egne kanaler. Vi ser frem til å høre fra dere som er interessert i å høre mer om mulighetene hos dere. 

Vi brenner for å inspirere og engasjere andre, og er stolte over å arbeide i en grønn næring.

Urbane bigårder

Våre summende bedrifter

Allnex Norway

Som en av verdens ledende innen industrielt belegg, og med over 4000 ansatte i over 100 land, hadde Allnex plass til noen hundre tusener av

Les mer »

Britannia Bigård

Britannia Hotel i Trondheim åpnet Britannia bigård på selveste World Bee Day 20. mai 2020. Honningen biene produserer går rett til frokostgjestene på hotellet, mer

Les mer »
Ingen flere bigårder å vise