HeierDuRietz_Ikon_Sort-RGB

Scandic Lillestrøm Bigård

Midt i Lillestrøm, på toppen av byens høyeste hotell, bor to bisamfunn. Deres jobb er å pollinere byens grønne lunger og blomsterkasser, og lage deilig søt honning til Scandic Lillestrøm sine gjester.

Kjøkkensjef på hotellets restaurant Bruket, Manuel, benytter Brukets honning i mange ulike retter, og erstatter sukker så ofte som mulig.

Scandic Lillestrøm er opptatt av å belyse hvorfor de har bier på taket, og sammen har vi gjennomført mange morsomme stunts på taket som har fått bred pressedekning.

 

Fakta og tall

Relaterte summende bedrifter

Rosenholm Campus Bigård

Aspelin Ramm var den første av våre samarbeidspartnere i Oslo, da vi åpnet Vulkan bigård i 2014. Som en av Norges største eiendomsutviklere, ønsker de

Les mer »
Ingen flere bigårder å vise