HeierDuRietz_Ikon_Sort-RGB

Entreprenør Ola Hoff AS

Vi hadde et snekkerlag fra Entreprenør Ola Hoff AS til å rive ned det gamle skjulet på gården. Så fikk vi et par uker på oss der vi ryddet tomten og fikk fjernet alle gamle materialer. En stor del av de gamle skjulet er tatt vare på til gjenbruk, deriblant vil noe brukes på på nye servicebygget i Lygnalia. Rundt påske kom den første gravemaskinen, og det ble en stor jobb med å rette ut tomten der Honningfabrikken skal ligge. Vi var veldig heldige som fikk Roar Olsen, ansatt hos Ola Hoff, på jobben. Han er utrolig dyktig og vet hva han driver med, så vi følte virkelig at vi kunne slappe av og la han styre showet. OG for et show! Barna våre har hatt underholdning i mange uker; det var på det meste 3 gravemaskiner på gården, en vals og et par traktorer. For ikke å glemme alle lastebilene som har kommet med pukk og kult! Vi rensket først opp alle steinrøyser som la rundt omkring på gården, deretter har vi kjørt til litt i overkant av 700 tonn masser fra Pukk 1.

I uke 26 ble vann- og avløpsledning lagt ned, og forskaling til ringmur ble satt opp og vi så for første gang hvor stort bygget faktisk blir.

Relaterte innlegg

Honningfabrikken er i rute!

De siste tre ukene har vært helt utrolige! Birøkteren har snudd hver eneste sten og pushet samtlige leverandører og utførende, slik at alle skal bli klare i tide. Om en

Les mer »
Ingen flere bigårder å vise